FightBack Runilla liikutaan yhdessä

Osanottajan opas
FightBack Run 1.9.2018 VINKIT OSALLISTUJILLE 
 Tervetuloa mukaan viidennen kerran järjestettävään FightBack Run -hyväntekeväisyystapahtumaan! 
Tapahtumassa ei oteta aikaa eikä kirjata sijoituksia. Nauti, ylitä itsesi ja pidä hauskaa! 

 ”Oma lähtötilanteeni oli jokseenkin toivoton, mutta en luovuttanut. Tahdon jakaa edes osan taistelutahdostani (tai sekopäisyydestäni…) taas teidän kanssanne!”
 − Pekka Hyysalo 
 Aikataulu 
 • 10.30 Tapahtuma-alue aukeaa, 
 •  10.30-12.30 Numeroiden jako ja jälki-ilmoittautuminen 
 •  12:00 Lyyti-bändi viihdyttää tapahtuma-alueella 
 •  12:35 Pekka Hyysalo haastattelu 
 •  12:45 Tanssiesitys 
 •  12:50 Tanssiesitys 
 •  13.00 LÄHTÖ, 1-8 kierrosta 
 •  13.05 LÄHTÖ, esteetön reitti 
 •  17.00 Juoksuaika päättyy

 Tapahtuma-alue 
Tapahtuma järjestetään Turun Vanhalla Suurtorilla, Uudenmaankadun varrella, Tuomiokirkkoa vastapäätä. 
 
Osanoton varmistus ja numeroiden haku 
Ennakkoon ilmoittautuneet voivat varmistaa osallistumisensa noutamalla rintanumeronsa tapahtuma-alueen numeroiden jakoteltasta tekstiviesti- tai sähköpostilippua vastaan. Rintanumeron yhteydessä osallistujille jaetaan hakaneulat numeron kiinnittämistä varten. Numero tulee noutaa kello 10.30−12.30 välisenä aikana. 
Jälki-ilmoittautuminen 
Tapahtuma-alueen kansliassa voi jälki-ilmoittautua mukaan. Jälki-ilmoittautuminen kustantaa 18 euroa. Ilmoittautujan tulee täyttää yhteystietonsa ilmoittautumislomakkeeseen ja maksaa osallistumisensa kassalle. Maksua vastaan osallistuja saa rintanumeron. Maksutavoiksi käyvät ainoastaan yleisimmät pankkikortit. Emme vastaanota käteistä tai liikunta- ja virikeseteleitä. Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista kello 10.30−12.30 välisenä aikana. 
Jälki-ilmoittautumisen voi suorittaa myös suoraan Lyytin ilmoittautumisjärjestelmän kautta. 

Osallistumismaksu 
Ennakkoon ilmoittautuneille 12€, paikan päällä tapahtumapäivänä 18 €. Lippuja voi ostaa ennakkoon 31.8. klo 23.59 asti. Netistä ostetut liput toimitetaan joko sähköpostilla tai tekstiviestinä. Esteettömän reitin hinta on 0 €. 

 Varustesäilytys 
Tapahtuma-alueella on aidattu varustesäilytysalue. Varusteet merkitään omalla rintanumerolla. Tapahtuman järjestäjät vastaanottavat ja luovuttavat tavarat rintanumeroa esittämällä. 

Pukuhuoneet ja pesutilat 
Tapahtuma-alueella ei ole pukuhuoneita. Juoksun jälkeen suosittelemme Samppalinnan maauimalan käyttöä, jossa on uinti, sauna ja peseytymismahdollisuus.   Samppalinnan maauimalan kertamaksu on 5.50€. Katso lisää tästä.

WC 
Tapahtuma-alueella on bajamajoja. Inva WC sijaitsee Ravintola Pinellan tiloissa n. 150 metrin päässä esiintymislavasta Aurajoen suuntaan.
 
Matka 
Tapahtumassa juostaan ja kävellään 2700 metrin mittaista kierrosta, jonka voi kiertää 1–8 kertaa (2.7-21.6 km). Lisäksi vaihtoehtona on 300 metrin mittainen täysin esteetön reitti. Ilmoittautuessa kysytään juoksutavoitetta, mutta tapahtumassa saat juosta matkan ihan oman kuntosi mukaan. Reitti 2700 metrin mittainen reitti lähtee Vanhalta Suurtorilta Aurajokirantaa pitkin kohti satamaa. Reitti kulkee rannan kevyenliikenteenväylää pitkin. Myllysillan kohdalla reitti nousee ylös sillalle, silta ylitetään, ja saavutaan joen keskustan puoleiselle rannalle. Reitti jatkuu rantaa pitkin takaisin kohti Tuomiokirkkoa. Joki ylitetään uudelleen Tuomiokirkkosillalla, minkä jälkeen maaliin tullaan Vanhan Suurtorin alueelle Porthaninpuistoon. Useamman kierroksen matkalla uusi kierros alkaa juuri ennen maalia. 

Esteetön reitti 
Esteetön 300 metrin reitti on tapahtuma-alueen välittömässä läheisyydessä. 

Hyvä muistaa 
Osallistujan tulee kiinnittää rintanumero paidan etupuolelle, jotta järjestäjät erottavat osallistujat ohikulkijoista. Numero helpottaa myös juoksun seuraamista. Osallistujien tulee turvallisuussyistä noudattaa järjestäjien antamia ohjeita ja kehotuksia. Osallistujia ei palkita, eikä kyseessä ole kilpailu. Osanottajia ei ole vakuutettu järjestäjän puolesta. Jokainen osallistuu tapahtumaan omalla vastuullaan. 

Saapuminen alueelle ja pysäköinti 
Tapahtuma-alue sijaitsee Vanhalla Suurtorilla Turun Tuomiokirkon vieressä aivan Aurajokirannan tuntumassa. Alueelle on matkaa Turun Kauppatorilta vain 500 metriä. Suosittelemme saapumaan tapahtuma-alueelle jalan, pyörällä tai paikallisliikenteen busseilla. Tapahtuma-alueen välittömässä läheisyydessä on bussipysäkki, johon pääsee keskustasta linjoilla 2, 2A, 3, 6, 9, 32, 32A, 42, 50, 51, 53, 54, 55A, 56, 60, 221 ja 600. Tapahtuma-alueen läheisyydessä on vain rajallisesti parkkitilaa, joten autolla saapuvia kehotamme pysäköimään keskustan parkkihalleihin. Taksilla saapuvia kehotamme neuvomaan kuskia saapumaan keskustan suunnasta Aninkaistenkatua pitkin ja jättämään matkustajat Vanhan Suurtorin Tuomiokirkon puoleiselle kulmalle. 

Myynti 
Tapahtuma-alueella on kahvio sekä yhteistyökumppaneiden pisteitä, ja myynnissä on myös FightBack-tuotteita. 

Löytötavarat 
Järjestäjät pitävät löytötavaroita hallussaan kolmen arkipäivän ajan, minkä jälkeen ne toimitetaan Turun Poliisilaitoksen löytötavaratoimistoon.
Aikataulu
 • 10:30 Tapahtuma-alue aukeaa 
 • 12:00 Lyyti bändi soittaa
 • 12:35 Pekka Hyysalo
 • 12:45 Tanssiesitys
 • 12:50 Tanssiesitys
 • 13:00 LÄHTÖ 1-8 kierrosta
 • 13:05 LÄHTÖ esteetön reitti 300 m.
 • 17:00 Juoksuaika päättyy
FightBack Run
FightBack Runilla on vuosina 2014-2017 liikkunut yhteensä yli 4500 osallistujaa. Tapahtuma-alue sijaitsee keskellä historiallista Turkua, Vanhalla Suurtorilla. Aurajoen ranta, Myllysillan ja Tuomiokirkkosillan välillä tarjoaa loistavan miljöön tapahtuman 2.7 mittaiseksi reitiksi. 
Lauantaina 1. syyskuuta tuon reitin voi kiertää omien tavoitteiden mukaisesti 1-8 kertaa. (2.7km- puolimaraton).
FightBack Run liput 2018
Lipun myynti aloitetaan 13. helmikuuta 2018.
Lippuja voi ostaa ennakkoon 31.8. klo 24.00 saakka hintaan 12€. 
Liput paikan päällä tai sen jälkeen netistä hintaan 18 euroa. Netistä ostetut liput toimitetaan joko sähköpostilla tai tekstarilippuna. 

Ryhmäilmoittautumiset
Voit valita, toimitetaanko liput pelkästään yhteyshenkilölle vai myös suoraan juoksijoille. 

HYVÄNTEKEVÄISYYSILLALLINEN 
Juoksun jälkeen järjestetään illallinen Scandic Juliassa. Illallisen tuotto menee myös hyväntekeväisyyteen. Voit tilata illalliskortit halutessasi kullekin osallistujalle lipun oston yhteydessä. Katso Menu tästä.
Lipputyypit 
 • FightBack Run Team 12 € Lippu juoksutapahtumaan 
 • FightBack Run Team VIP 38 € Lippu juoksutapahtumaan ja FightBack T-paita 
 • Esteettömän reitin osallistuja 0 € Reitti noin 300 metriä Ilmainen sekä osallistujalle että avustajalle 
 • Hyväntekeväisyysillallinen 60 € Scandic Juliassa illalla juoksun jälkeen 

Illallismenu

(fbrmenu1.9.2018.docx)

Kumppaniksi mukaan tapahtumaan
FightBack Run haluaa liikuttaa kaikkia. Haluatko olla mahdollistamassa jonkin yhteisön, tai vaikka kouluryhmän osallistumista FightBack Runille? ota yhteyttä niin kerromme lisää!

Yhteistyössä

             
Tapahtumatoimisto
Juoksuaika-tapahtumat
Ketarantie 31 2100 Turku
info@paavonurmisports.fi
Copyright (c) 2018, All Rights Reserved.