FightBack Run uutiset ja tiedotteet

Uutiset ja tiedotteet

Lauantaina 1.9. tehdään liikkumalla hyvää 
FightBack Runilla liikunnan riemu ratkaisee Lauantaina 1. syyskuuta 5. kerran järjestettävä FightBack Run kerää Vanhalle Suurtorille tuhatpäisen osallistujajoukon. 
Hyvänmielen tapahtumassa saa halutessaan juosta jopa puolimaratonin. Pekka Hyysalon luotsaama hyväntekeväisyystapahtuma FightBack Run tulee jälleen 1.9. 
Tapahtumassa kaikki pääsevät liikkumaan yhdessä kuntotaustaan ja tyylin katsomatta – tapahtumassa ei kelloteta aikoja. 2,7 kilometrin mittaisen jokirantareitin voi kiertää niin monesti kuin haluaa, tänä vuonna aina puolimaratoniin saakka. 
Vaihtoehtoisesti tapahtumassa voi liikkua Vanhan Suurtorin läheisyydessä sijaitsevalla 300 metrin esteettömällä reitillä. 
FightBackin perustaja ja luotsi Pekka Hyysalo kertoo idean tapahtumaan syntyneen halusta urheilla vielä loukkaantumisen jälkeenkin. – Mielestäni pystyin yhä koviin urheilusuorituksiin, mutta tapa suoriutua ja varsinkin valmistautua on nyt erilainen. 
Tulevalla FightBack Runilla Hyysalo tavoittelee puolimaratonin suorittamista. Loistavasta asenteesta tunnettu Hyysalo ei kuitenkaan liikoja stressaa. – Melko tyynenä odotan puolimaratonia. Olen valmis, jos olen, jos taas en, niin sille ei enää mahda mitään! Hyysalolla on terveisiä myös tapahtuma osallistujille. – FightBack Run on ollut joka vuosi aivan maaginen tapahtuma, ja siitä kiitos kuuluu aivan mahtaville osallistujille! Hyvänmielen tapahtuma on osa Juoksuaika-tapahtumasarjaa, jonka muut tapahtumat ovat perinteisiä juoksutapahtumia. FightBack Runilla sekä järjestäjät että osallistuja voivat keskittyä nauttimaan tapahtuman tunnelmasta ja liikunnan riemusta. 

Tapahtuma kerää osallistujien lisäksi yhteen myös joukon vapaaehtoisia, jotka haluavat olla toteuttamassa tapahtumaa. – FightBack Runilla pääroolissa ei ole ajanotto ja itse juoksusuoritus, vaan hauskanpito ja liikunnan mahdollistaminen kaikille. Tapahtuma rakennetaan suurilta osin vapaaehtoisvoimin, ja on upeaa huomata, miten moni haluaa olla mukana tekemässä yhdessä hyvää, toteaa Juoksuaika-tapahtumien tuottaja Kari Ahonen. 

Tapahtumaan voi ilmoittautua netissä osoitteessa fightbackrun.fi sekä tapahtumapäivänä paikan päällä Vanhalla Suurtorilla kello 10.30–13.00. Lähtö tapahtuu kello 13.00.

Yhteistyössä

             
Tapahtumatoimisto
Juoksuaika-tapahtumat
Ketarantie 31 2100 Turku
info@paavonurmisports.fi
Copyright (c) 2018, All Rights Reserved.